Gudde: ''Op voorhand wordt niets uitgesloten''

Gudde: ''Op voorhand wordt niets uitgesloten''

Over een nieuw stadion wordt lang en breed gesproken in Rotterdam. Voor de wedstrijd Feyenoord - FC Twente reageert Eric Gudde over deze kwestie. "Het enige wat er aan mankeert is dat je als je naar de cijfers gaat kijken dat er modernere stadions zijn die veel meer geld ophalen. Dat betekent meer bezoekers, meer geld voor hospitality, meer voor sponsoring, meer reclame. Ik denk dat je dan aan bedragen van vijftien tot twintig miljoen euro per jaar extra moet denken."

Of het een compleet nieuw of een gerenoveerd stadion gaat worden, is Gudde duidelijk. "Het kan beide, niets is uitgesloten. Maar ik heb al die jaren geen een exploitatiemodel gezien van een verbouwd stadion wat hout heeft gesneden, maar op voorhand wordt niets uitgesloten." Ook over de plek van het stadion is niets uitgesloten." Er wordt over diverse locaties nagedacht", sluit Gudde af tegen de NOS.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties