''Ik ben helemaal gek van Vilhena, heerlijke speler is dat''

''Ik ben helemaal gek van Vilhena, heerlijke speler is dat''

Als echte Feyenoorder genoot Boskamp natuurlijk van de 5-0 zege van zijn 'cluppie' op FC Twente. "We speelden fantastisch. Gustafson was weer net zo goed als tegen Heerenveen, die speelde echt goed. Terwijl ik hem die vorige wedstrijden toch wat minder vond. Maar FC Twente was natuurlijk wel heel erg slecht. Dat leek echt helemaal nergens op.''

''Het ging veel te makkelijk voor Feyenoord. FC Twente is echt een degradatiekandidaat in mijn ogen. Zeker als Ziyech in januari nog vertrekt, en dat lijkt er toch steeds meer op,'' zegt de oud-Feyenoorder in gesprek met Soccernews.nl. ''Hij stond in de spits, dan haal je toch zijn kracht weg. Hij moet de bal voor zich krijgen, nu was de bal altijd achter hem."

"Maar dat kan je over die hele ploeg zeggen, om te beginnen bij die keeper (Drommel, red.). FC Twente gaf Feyenoord geen enkele tegenstand. Dat Vilhena niet speelde vond ik jammer. Als je goed genoeg bent tegen Ajax, ben je dat tegen elke tegenstander. Ik ben helemaal gek van Vilhena, heerlijke speler is dat. Feyenoord zou er alles aan moeten doen om hem alsnog te behouden, maar dat zal wel moeilijk worden. Hij is een echte aanjager, ik denk dat de enige reden van zijn plek op de bank zijn aanstaande vertrek is. Ik zou hem altijd opstellen."

Lees ook: Ochtendjournaal: Feyenoord als Barcelona in Bernabeu

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties