Kramer: ''Niet altijd even makkelijk om je te focussen''

Kramer: ''Niet altijd even makkelijk om je te focussen''

Feyenoord speelde gisteren wederom een thuiswedstrijd in een uitverkochte Kuip, maar bij de aftrap waren nog vele stoeltjes leeg. Door extra veiligheidsmaatregelen naar aanleiding van de aanslagen in Parijs kwamen vele supporters te laat.

Ook Michiel Kramer was het niet ontgaan. De scorende spits houdt het nieuws sowieso goed in de gaten. "Het lijkt me logisch dat je daar met z’n allen over praat. Het is niet zomaar iets wat er is gebeurd. Er wordt overal extra beveiligd, ook in België begreep ik. Je merkt het dus wel", sprak hij tegenover VoetbalPrimeur.

Kramer heeft geen onveilig gevoel, al beseft hij ook dat voetbalstadions een doelwit kunnen zijn. "Wij moeten ons proberen te focussen op het voetbal, maar dat is natuurlijk niet altijd even makkelijk. Je weet wel dat er iets kan gebeuren in een stadion, kijk maar naar de situatie bij het Nederlands elftal. Ze zijn ook bij voetbalstadions bezig. Dat hou je wel in je achterhoofd."

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties