Van Bronckhorst herstelt band met jeugdopleiding

Van Bronckhorst herstelt band met jeugdopleiding

De jeugdopleiding heeft Feyenoord gered nadat de club in zware financiële omstandigheden opereerde. Fred Rutten, vorig seizoen trainer in De Kuip, liet de relatie met Varkenoord varen toen er weer geld was, maar hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst heeft de band weer hersteld.

''Ik ben er bijna wekelijks. We hebben meetings met de trainers, de lijntjes met de Academy zijn heel kort. We kijken ook continu welke talenten er in aanmerking komen voor onze selectie'', aldus de coach, die dat uiteraard samen doet met zijn assistent Jean-Paul van Gastel, in De Telegraaf.

Deze zomer waren er echter vooral externe versterkingen. Van Bronckhorst: ''We hebben een goede Academy, maar het ene jaar komen er meer talenten door dan het andere. Natuurlijk zie ik spelers met veel meer kwaliteit die ons elftal beter kunnen maken, maar die zijn voor Feyenoord gewoon niet te betalen. Wij houden vast aan onze eigen filosofie. Daar geloof ik in.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties