Shirts Van Beek en Karsdorp populairst

Shirts Van Beek en Karsdorp populairst

De shirts van Feyenoorders Sven van Beek (foto) en Rick Karsdorp zijn het populairst op een veiling ten gunste van het onderzoek tegen alvleesklierkanker. Met de veiling wordt geld opgehaald voor het onderzoek dat clubarts Casper van Eijck naar deze ziekte doet.

Volgens de laatste update is er voor de shirts van Van Beek en Karsdorp al 2000 euro geboden. Bieden gaat vanaf 500 euro en dat is ook het bedrag dat nu geboden is op de shirts van Eljero Elia, Karim El Ahmadi, Dirk Kuyt, Tonny Vilhena en Michiel Kramer. De shirts die geveild worden, worden zondag eerst nog gedragen door de Feyenoorders in de thuiswedstrijd tegen FC Twente.

De clubarts van Feyenoord vertelde begin deze week over de actie die hij gestart is. “Support Casper houdt in dat we met een groot aantal wetenschappers een nieuwe behandeling willen onderzoeken om de kansen van mensen met alvleesklierkanker groter te maken. De kennis is er in Nederland om hier grote stappen in te zetten”, aldus Van Eijck. Voor het onderzoek heeft Van Eijck in totaal 2,5 miljoen euro nodig en Feyenoord steunt hem daarbij.

De veiling van de shirts loopt nog tot maandagochtend via www.supportcasper.nl. In totaal leveren ze nu ruim 6000 euro op.

Lees meer over
Sven van Beek Dirk Kuyt Rick Karsdorp Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties