'Start nieuwe trainingsaccommodatie op z'n vroegst half 2016'

'Start nieuwe trainingsaccommodatie op z'n vroegst half 2016'

Feyenoord heeft in maart dit jaar aangegeven 'vol gas' te gaan voor een moderner trainingscomplex, maar tot op heden lijkt er nog weinig resultaat te zijn geboekt. De Rotterdammers hebben aangegeven op z'n vroegst half 2016 te starten met de aanleg van de nieuwe trainingsaccommodatie voor de profs.

Volgens het Algemeen Dagblad gebeurt dat op het oude terrein van voetbalclub Hillesluis. De jeugd van Feyenoord en de Sportclub Feyenoord verhuizen dan naar het westelijk deel van Varkenoord, naast de Sportcampus Rotterdam. De stad spreekt met alle partijen over deze grote schuifoperatie onder de rook van de Kuip.

Het wordt 'niet waarschijnlijk' geacht dat er rijkssubsidie wordt toegekend bij de ontwikkeling van het Stadionpark. ''Daarnaast is de regelgeving vanuit Brussel zodanig, dat staatssteun aan een particuliere ontwikkeling zoals het stadion, niet is toegestaan,'' zegt het College van B&W in een brief aan de gemeenteraad.

In 2011 noemde de Rotterdamse club de omstandigheden waaronder de selectie en de jeugdteams nu moeten trainen eredivisie-onwaardig.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties