Transfertip voor Van Geel: ''Dan worden ze kampioen''

Transfertip voor Van Geel: ''Dan worden ze kampioen''

Hugo Borst is groot fan van de voetballer Hakim Ziyech en dat laat hij regelmatig weten in diverse interviews. De analist is groot voorstander om de Marokkaanse Nederlander in de winterstop naar De Kuip te halen. Met Ziyech in de gelederen worden de Rotterdammers kampioen, stelt Borst.

''Ik hoop dat hij achterblijft en niet in de bus van Twente stapt." Met gevoel voor fantasie beschrijft Hugo de transfer van Ziyech. "Het is half november en het donkert een beetje. Hij denkt: bekijk het allemaal maar. Hij wordt zo onaardig behandeld door de supporters. Daarom heeft hij besloten bij Feyenoord te blijven. Feyenoord lijft hem en in wordt kampioen", zegt hij met een knipoog. "Zo werkt het natuurlijk niet. Ik fantaseer daar dan over, want Feyenoord mist zo'n speler."

In het praatprogramma Betweters voorspelt Hugo Borst samen met Koert Westerman de uitslag van de competitiewedstrijd van zondag tussen Feyenoord en FC Twente in De Kuip. Westerman rekent op overwinning voor De Rotterdammers, zijn collega verwacht een 2-1 overwinning voor de ploeg van Van Bronckhorst. "Die ene goal die FC Twente maakt, wordt wel gemaakt door Hakim Ziyech", verwacht Westerman.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties