Jeugdspeler Chong: ''Ik denk dat het wel goed gaat komen''

Jeugdspeler Chong: ''Ik denk dat het wel goed gaat komen''

Afgelopen weekeinde won Feyenoord onder 17 met 8-0 van Roda JC. Feyenoord-talent Tahith Chong scoorde een hattrick in deze wedstrijd. Na afloop sprak hij met Feyenoordacademy.nl over zijn mogelijke contract bij de club.

Volgens VarkenoordWatch heeft de international al een principeakkoord, maar dat is nog niet bevestigt door de club of speler. Teamgenoot Dylan Vente tekende vorige week zijn eerste profcontract. "Ik ben hartstikke blij voor hem, hij doet het hartstikke goed. Tegen mij hebben ze wat gezegd, dus ik denk dat het wel goed gaat komen", aldus de talentvolle speler.

Over de wedstrijd was hij tevreden. "Het ging vandaag om de instelling. Voor de rust zag je dat we iets wegzakten, dan zie je dat de instelling iets minder is. In de rust heeft de trainer gezegd dat we scherp moesten blijven en qua instelling een tandje erbij moesten doen. Dan zie je in de tweede helft dat het loopt."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties