Fenerbahce: ''Van Persie wil bij ons blijven''

Fenerbahce: ''Van Persie wil bij ons blijven''

Robin van Persie wordt al enige tijd in verband gebracht met een vertrek bij Fenerbahçe. De Nederlander zou het helemaal niet naar zijn zin hebben en hij zou het voornemen hebben om terug te keren naar Feyenoord, om daar voor de landstitel te gaan. Fenerbahçe voelt zich nu genoodzaakt om met een officieel statement over Van Persie te komen.

“De voorbije dagen hebben we veel geruchten over Van Persie opgevangen in de media, maar die verhalen druisen in tegen de wens van de speler. We hebben geen plannen om Van Persie te verkopen hij wil bij ons blijven. Hij is een waardevolle speler en hij zal wedstrijden voor Fenerbahçe spelen”, luidt een statement.

Eerder werd al duidelijk dat technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord niets van het zogenaamde voornemen van Van Persie weet. “Van Geel weet niets van het door Turkse media gemelde voornemen van Van Persie om terug te keren naar Feyenoord’, schreef Voetbal International-journalist Dennis van Bergen op Twitter.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties