Voorbereiding op thuisduel met FC Twente in volle gang

Voorbereiding op thuisduel met FC Twente in volle gang

De voorbereiding van Feyenoord op de thuiswedstrijd tegen FC Twente is in volle gang. Na het vrije weekend meldde de selectie van Giovanni van Bronckhorst zich maandag voor het eerst weer op Varkenoord, terwijl ook dinsdagochtend een training werd afgewerkt. De hoofdtrainer kon dinsdag beschikken over in totaal vijftien spelers, waaronder Kenneth Vermeer, Rick Karsdorp en Bart Nieuwkoop. Het drietal moest zich vorige week afmelden voor de interlands met nationale (jeugd)elftallen.

Behalve het drietal moesten ook Karim El Ahmadi (Marokko) en Simon Gustafson (Jong Zweden) de internationale wedstrijden aan zich voorbij laten gaan, terwijl Eljero Elia en Sven van Beek vervroegd terugkeerden van respectievelijk het Nederlands elftal en Jong Oranje. Het viertal werkt momenteel aan hun herstel en ontbrak op het trainingsveld.

Voor de spelers die wel in actie kwamen, stond er onder meer een positiespel, een afrondoefening en een partijspel op het programma. Het partijspel, in de kleine ruimte en waarbij alleen kon worden gescoord via de kaatsers op de achterlijn, vormde het afsluitende onderdeel van de oefensessie.

Tot aan de ontmoeting met FC Twente – de eerste competitiewedstrijd na de interlandbreak – staan er voor Feyenoord nog drie groepstrainingen op de agenda. De oefensessies van woensdag en vrijdag (beiden om 10.30 uur op Varkenoord) zijn openbaar en vrij toegankelijk voor publiek. De afsluitende training van zaterdag vindt plaats achter gesloten deuren en is dus niet toegankelijk voor pers en publiek.

Voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente (zondag om 14.30 uur) is via de club geen kaart meer verkrijgbaar. Wil je toch aanwezig zijn bij het duel in de uitverkochte Kuip? Via viagogo is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kijk voor meer informatie en het kopen of verkopen van kaarten op www.viagogo.nl/feyenoord.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Sven van Beek Bart Nieuwkoop Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties