Besluit staat vast: ''Wij gaan weg in de winterstop''

Besluit staat vast: ''Wij gaan weg in de winterstop''

Een basisplaats zal Tonny Vilhena niet in De Kuip houden. De middenvelder wilde na zijn tweede basisplek in de Klassieker tegen Ajax niet over zijn toekomst praten, maar zijn vader Toy, tevens diens zaakwaarnemer, geeft wel duidelijkheid.

Dat vertelde RTV Rijnmond-journalist Jan Dirk Stouten gisteren in het voetbalpraatprogramma Voetbal Inside. ''Hij was heel goed in de laatste ontmoeting met Ajax, zeker in de eerste helft. Toen wilde hij er zelf niks over zeggen. Dat vond ik ook verstandig van die jongen'', vertelde de verslaggever.

''Maar vanavond vertelde zijn vader mij dat het besluit vaststaat. Hij gaat weg in de winterstop en dan bekijken ze welke club zich aandient voor Vilhena.'' Johan Derksen kan de gang van zaken nog steeds niet goed begrijpen. ''Zijn vader doet alsof zijn zoon veel onrecht is aangedaan, maar Vilhena speelde lang niet goed.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties