''Ik speelde bij Feyenoord bovendien te weinig''

''Ik speelde bij Feyenoord bovendien te weinig''

Aanvaller Mitchell te Vrede maakte afgelopen transferperiode de overstap van De Kuip naar sc Heerenveen. In het praatprogramma FC Afkicken legt de voormalig speler van Feyenoord uit waarom hij koos voor een overstrap naar Friesland.

"Aan de interesse voel je natuurlijk altijd hoe graag een club jou wil hebben", zegt Te Vrede, die 35 wedstrijden speelden voor de Rotterdammers. "Als je kijkt naar het verleden van Heerenveen, dan hebben daar altijd goede spitsen gezeten. Dus dat was voor mij ook een teken van: ze zijn goed bezig daar met de spitsen."

"Ik speelde bij Feyenoord bovendien te weinig. Ik wist dat ik bij Heerenveen meer ging spelen. Ik wilde ook graag één of twee jaartjes in Nederland blijven. Er was de kans om naar het buitenland te gaan, maar die stap was misschien te snel voor mij. Ik heb daar ook met veel mensen over gesproken. Het was op zich wel mooi geweest als er iets leuks tussen had gezeten, maar nu wil ik het eerst nog twee seizoenen volle bak in Nederland laten zien," sluit hij af.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties