''Grapjes in de Feyenoord-kleedkamer mis ik nog wel''

''Grapjes in de Feyenoord-kleedkamer mis ik nog wel''

Jean-Paul Boëtius kende geen droomstart bij zijn nieuwe club FC Basel. Maar de voormalig linkerspits van Feyenoord geniet van elke minuut in Zwitserland. Zes weken moest hij met een heupblessure toekijken, maar daarna kreeg hij direct weer het vertrouwen.

Het was toch even wennen. ''De eerste week heb ik bijna alleen maar apart van de groep getraind om fysiek sterker te worden. Echt anderhalf tot twee uur lang vol gas, soms zelfs nog langer. Wat ik dan deed? Rennen. Alleen maar rennen, rennen, rennen'', vertelt hij in De Telegraaf.

''Soms een schot en dan weer rennen. Maar het was een mooie uitdaging en ik heb er alleen maar profijt van. Toen ik er bij Feyenoord voor het eerst bij kwam, was ik ook een scharminkeltje. Dat is redelijk rechtgetrokken en nu maak ik fysiek weer een volgende stap.''

Rotterdam mist hij wel nog zo nu en dan. ''We hebben volgende maand drie weken winterstop en dan ga ik voordat ik op vakantie ga nog even langs. De grapjes in de kleedkamer bij Feyenoord mis ik soms ook nog wel. Maar ik heb het bij Basel fantastisch naar mijn zin en ben echt op de plek waar ik moet zijn.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties