Engelaar zei 'nee' tegen trainerscursus bij Feyenoord

Engelaar zei 'nee' tegen trainerscursus bij Feyenoord

Orlando Engelaar heeft een aanbod van Feyenoord, om een trainerscursus bij de Rotterdamse club te volgen, afgeslagen. De gestopte voetballer, die uitkwam in de jeugd van Feyenoord, is tegen het einde van zijn carriere betrokken geraakt bij een managementbureau en wil zich daar voorlopig op focussen.

"Het gaat goed met me”, begint de Rotterdammer tegenover Helden Online. "De beslissing om te stoppen was de juiste. Het was mooi geweest. Tijdens mijn carrière was ik al bezig met wat ik daarna wilde gaan doen. Sinds een paar jaar ben ik verbonden aan SeiSei, een managementbureau in de entertainment, lifestyle en sport. Toen ik nog voetbalde was ik er al een tijd op de achtergrond bij betrokken, nu ben ik er vol ingestapt.”

Een cursus bij Feyenoord kon hij daarmee niet combineren. "Voorlopig niet. Ik kon bij de jeugd van Feyenoord beginnen en een trainerscursus doen, maar dat wilde ik niet. Ik heb voor ons bedrijf gekozen. Maar zeg nooit, nooit. Wie weet in de toekomst", besluit de oud-voetballer die onder andere uitkwam voor FC Twente, Schalke 04 en PSV.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties