Vente trots op contract: ''Ik ben een echte Feyenoorder''

Vente trots op contract: ''Ik ben een echte Feyenoorder''

Dylan Vente heeft vanmiddag zijn handtekening onder een driejarig contract bij Feyenoord gezet. De 16-jarige spits uit de veelgeprezen jeugdopleiding van Feyenoord is trots op zijn contractondertekening en het contract geeft hem extra motivatie met het oog op de toekomst.

"Dit contract is een heel mooi gebaar van Feyenoord. Het geeft mij ook het vertrouwen dat ik goed bezig ben. "Ik ben een echte Feyenoorder”, begint hij op de website van zijn management Wasserman. "Voor mij is er dan ook niks mooiers dan nu bij mijn club een contract te kunnen tekenen. Ik voel me goed en ik heb het hier enorm naar mijn zin. Feyenoord doet er ook alles aan om er op alle gebieden bij de spelers het maximale uit te halen. Daar voel ik me ontzettend goed bij."

Volgens Vente zit hij, bij Feyenoord, bij de juiste club. "Ik weet zeker dat er voor mijn verdere ontwikkeling als voetballer geen betere club is dan deze. Ik zal er de komende jaren alles aan doen om me om elk gebied verder te verbeteren", besluit hij.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties