Vejinovic geniet: ''Blij en trots dat ik hier mag staan''

Vejinovic geniet: ''Blij en trots dat ik hier mag staan''

Marko Vejinovic zit voor het eerst bij het Nederlands elftal en treft daar een hoop bekende gezichten: van spelers met wie hij al eens samenspeelde bij een van zijn clubs, maar ook van spelers die hij nog kent van vertegenwoordigende jeugdelftallen. Zo speelde Vejinovic al samen met onder meer Georginio Wijnaldum, Daley Blind, Jordy Clasie en Luuk de Jong.

Deze spelers maakten een stuk sneller de stap naar het ‘grote Oranje’ dan Vejinovic, maar de Feyenoorder was op die momenten niet jaloers op zijn oude ploeggenoten: “Ik vond het alleen maar mooi voor ze. Ze hebben goed gespeeld, dus ze hebben het verdiend”, zegt Vejinovic, die hoopt dat hij tegen Wales of Duitsland mag debuteren, voor de camera van Ons Oranje.

Vejinovic heeft altijd hoop gehouden dat hij het Nederlands elftal ook eens zou halen. "Het was niet altijd een makkelijke periode, maar ik heb nu de weg naar boven ingeslagen", zegt de middenvelder. “Je stopt natuurlijk niet met dromen. Het heeft een aantal jaar geduurd, maar ik sta er nu. Ik ben heel blij en trots dat ik hier mag staan.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties