Vilhena: ''Natuurlijk voel ik me Feyenoorder''

Vilhena: ''Natuurlijk voel ik me Feyenoorder''

Tonny Vilhena stevent af op een winters vertrek bij Feyenoord. De talentvolle middenvelder blonk afgelopen weekend nog uit tegen Ajax, maar omdat hij weigert zijn aflopende contract te verlengen wil zijn club hem verkopen.

De 20-jarige Vilhena is afkomstig uit de regio Rotterdam en speelt al zijn hele leven voor Feyenoord. Hij genoot van de kraker tegen Ajax (1-1). "Ik leef altijd heel erg toe naar de Klassieker. Ik hoorde net voor de wedstrijd dat ik zou beginnen. Dan ga je je toch meer focussen op een wedstrijd. Als je op de bank zit, focus je je toch anders. Ik krijg nog steeds kippenvel als ik voor zoveel mensen in zo'n grote wedstrijd mag spelen..."

"Ik probeer altijd de toon te zetten, iets naar het team toe te doen. Om er extra agressie in te brengen. Dat zit ook in mijn spel, het voortouw nemen. Dat weet iedereen", vervolgt Vilhena tegenover de NOS. De jongeling voelt zich ondanks zijn naderende vertrek nog echt een Feyenoorder. "Natuurlijk voel ik me Feyenoorder. Ik zit al vanaf de F'jes bij Feyenoord, dus ik ben zeker een Feyenoorder."

Vilhena ligt volgens het Algemeen Dagblad uitstekend in de markt. "Zijn contract loopt eind dit seizoen af. Zal ongetwijfeld een mooie club in het buitenland vinden. Heeft in Europa nog altijd een goede naam. Ter illustratie: Vilhena staat op de nominatielijst voor de Golden Boy-award, de veertig grootste talenten van Europa", schrijft de krant.

De jeugdinternational liet eerder weten zich op dit moment niet bezig te houden met een eventuele transfer in januari. "Ik wil het liever niet daarover hebben", reageert hij, om na de tweede vraag over zijn toekomst te herhalen: "Ik wil het gewoon niet daarover hebben." Ook een derde poging strandt: "Ik ben zeker geduldig, maar ik wil er niet over praten."

[poll=260]
Lees ook: ''Er is te veel gebeurd en Vilhena wil echt niet bijtekenen''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties