''Rot op joh, Veltman, doe gewoon normaal''

''Rot op joh, Veltman, doe gewoon normaal''

Voorafgaand aan de Klassieker van afgelopen zondag was er veel te doen rond de 'ruzie' tussen Feyenoord-spits Michiel Kramer en Ajax-verdediger Joël Veltman. En de storm is nog steeds niet helemaal gaan liggen. In het programma FC Afkicken zegt oud-voetballer en analist Geert den Ouden namelijk dat de vriendin van de Ajacied 'lekker achter de kassa moet gaan zitten'.

Allereerst hekelt de oud-centrumaanvaller het gedrag van Veltman naar aanleiding van de Klassieker in de KNVB-beker. "Veltman wil laatst Kramer de weg beletten om door te lopen, en dan loopt hij hem een soort van omver, terecht. Want waarom zou hij opzij gaan? En dan begint Veltman van: ja, de KNVB moet maar even kijken wat Kramer doet. Rot op joh, Veltman, doe gewoon normaal."

Vervolgens wordt gesuggereerd dat Den Ouden nu wel de vriendin van de Ajacied achter zich aan zal krijgen, omdat die klaarblijkelijk een fanatiek gebruiker is van Twitter. "Nou, wow. Die moet lekker bij de Albert Heijn achter de kassa gaan zitten, dat kan ze beter.''

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties