''Er is te veel gebeurd en Vilhena wil echt niet bijtekenen''

''Er is te veel gebeurd en Vilhena wil echt niet bijtekenen''

Tonny Vilhena kwam wekenlang niet voor in de plannen van Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst, maar stond de afgelopen weken in de basiself van de Rotterdamse club. In de bekerwedstrijd en in de competitiewedstrijd tegen Ajax mocht de jongeling starten en speelde hij twee goede wedstrijden. Het contract van de middenvelder loopt deze zomer af en volgens Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, gaat Vilhena ook na deze basisplaatsen zijn contract niet verlengen.

"Er is te veel gebeurd en Vilhena wil echt niet bij Feyenoord blijven”, begint Krabbendam in het praatprogramma Natafelen met Kees. "Het is het beste voor de club om hem in de winter te verkopen, voordat hij in de zomer gratis de deur uitloopt. Vilhena heeft de laatste tijd te weinig gespeeld, maar ook vindt hij dat verschillende beloftes van de club niet zijn nagekomen, bijvoorbeeld toekomstplannen. Hij voelt nu ook dat de club andere spelers heeft gehaald voor zijn positie."

"De club heeft ongetwijfeld geprobeerd om Vilhena over te halen om alsnog te blijven, maar hij is klaar bij Feyenoord”, vervolgt de journalist. "De reden dat hij nu nog bij Feyenoord zit, is de ziekte van zijn moeder. Hij wil het liefste naar Engeland, omdat hij denkt dat hij daar in de toekomst goed kan passen."

Lees ook: Tonny Vilhena praat liever niet over zijn toekomst

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties