Gloednieuwe Boardroom in gebruik genomen

Gloednieuwe Boardroom in gebruik genomen

De gloednieuwe Boardroom op de eerste verdieping van het Maasgebouw is tijdens De Klassieker van 8 november in gebruik genomen. De besturen van Feyenoord en Ajax waren zodoende te gast in de exclusieve ruimte, evenals de Director Seathouders en hun gasten.

De afgelopen weken is op de plek waar voorheen het Feyenoord Museum huisde hard gewerkt aan de bouw van de splinternieuwe en exclusieve Boardroom. De bestuurskamer is ingericht met luxe fauteuils en een chique wijnbar, die tijdens De Klassieker in gebruik is genomen. Tijdens wedstrijddagen zullen het bestuur van Feyenoord, het bestuur van de bezoekende club en de Director Seathouders de vaste gasten vormen van de ruimte. Buiten wedstrijddagen is de Boardroom af te huren voor een borrel, diner of feest tot maximaal 350 personen.

De ruimte heeft een stijlvolle en exclusieve uitstraling met stoere details. De opvallende entree is voorzien van gras en de tekst ‘Geen woorden, maar daden’. De wand met Feyenoord-afbeeldingen en het meubilair, dat voorzien is van het logo van de Rotterdamse club, zorgen voor een echte Feyenoord-uitstraling.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties