Kritiek op Kramer: ''Hij kan niet zo langer doorgaan''

Kritiek op Kramer: ''Hij kan niet zo langer doorgaan''

Kees Jansma, de voormalig perschef van Oranje, liet in FC Rijnmond zijn licht schijnen over de huidige spits van Feyenoord, namelijk Michiel Kramer. De van ADO Den Haag overgekomen aanvaller staat al vier officiële wedstrijden droog. "Hij is een intelligente speler en lijkt een beetje slungelig en ongeïnteresseerd, maar je moet hem ook niet tekortdoen. Ik vond hem tegen Ajax erg afwezig, maar zijn tegenstanders speelden goed. Dan wordt het lastig."

Jansma kan de kritiek op Kramer wel begrijpen. "Als hij verzuimd te scoren dan hoort dat ook zo. De strijd die hij had met Henk Fraser (trainer ADO Den Haag, red.) zal hij ook met Van Bronckhorst krijgen. Je moet meer investeren om er meer uit te halen. Dan kun je wel laconiek zijn, maar je zult toch meer moeten geven. Hij kan niet zo langer doorgaan. Van Bronckhorst geeft ook signalen af. Straks wordt Kazim-Richards gepromoveerd en moet Kramer oppassen dat hij ook niet door Anass Achahbar wordt voorbijgestreefd," aldus Jansma.

Lees meer over
Anass Achahbar Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties