Roda JC denkt aan telefoontje naar Feyenoord

Roda JC denkt aan telefoontje naar Feyenoord

Roda JC won dit seizoen drie van zijn eerste vier wedstrijden in de Eredivisie: thuis werd de volle buit gepakt tegen Heracles Almelo en De Graafschap en vervolgens eindigde het uitduel met AZ ook in winst. Na die laatste driepunter op 30 augustus haalde het team van Darije Kalezic echter maar vijf punten uit acht duels. Vrijdag lukte het niet de tendens te doorbreken tegen ADO Den Haag (1-1).

Roda JC kwam nog wel op voorsprong via Tom Van Hyfte, maar Mike Havenaar scoorde tegen en later kwam de club met tien man te staan: Tomi Juric kreeg rood. Aan Roda-zijde twijfelt men over de juistheid van de beslissing van Eric Braamhaar. Men hoopt dat de aanklager betaald voetbal de rode kaart maandag zal seponeren. Bij FOX Sports moest trainer Kalezic lachen om de suggestie dat de club Joris van Benthem maar moet bellen.

De huisjurist van Feyenoord kreeg dit seizoen Rick Karsdorp, Eljero Elia en Michiel Kramer immers vrij en Roda JC hoopt nu Juric vrij te krijgen. “Ja, we gaan even bellen. Wij hebben niet zo iemand. Dat is duidelijk”, aldus de coach. Waarom Juric nu exact eraf moest begreep Kalezic niet goed, zei hij bij de betaalzender. “We hebben het de scheidsrechter nog expliciet gevraagd, omdat wij het zelf niet hebben gezien. Een elleboog heb ik niet gezien. Ik heb gezien dat hij zich uit een duel wil losrukken. Er is geen elleboog gegeven.”

Lees meer over
Rick Karsdorp Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties