Oud-Ajacied: ''Ik heb in de Kuip niet zo vaak gewonnen''

Oud-Ajacied: ''Ik heb in de Kuip niet zo vaak gewonnen''

Aanstaande zondag staat er weer een nieuwe Klassieker op het programma. Voormalig doelman van de Amsterdammers Stanley Menzo maakte een aantal krakers mee, maar bewaart weinig goede herinneringen aan zijn bezoek in de Kuip.

"Ik heb in de Kuip niet zo vaak gewonnen, geloof ik. In de Klassieker is Feyenoord ook meer toonaangevend. Feyenoord is toch puur Rotterdam. Als die wedstrijd dan dichterbij komt, is zo'n stad er continu mee bezig,'' zegt Menzo vandaag in het Algemeen Dagblad.

Menzo was onder de indruk van de sfeer in de Kuip. "Met een kleine 60.000 mensen die er bóvenop zitten en de gehele wedstrijd geluid maken. Je kunt je er niet voor afsluiten. Je bent niet doof. Je moet het publiek proberen stil te krijgen, zeker zonder fans van Ajax. Als je heerst en Feyenoord heeft niets te zeggen, is de Kuip niet meer zo rumoerig. Je moet twaalfde man elimineren,'' sluit Menzo af.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties