Feyenoord-talent Justin Bijlow: ''Ik kom er weer aan''

Feyenoord-talent Justin Bijlow: ''Ik kom er weer aan''

De blessure van Justin Bijlow behoort bijna tot het verleden. De doelman van Feyenoord -19 liep de kwetsuur aan zijn bovenbeen ruim een maand geleden op. ''Ik ben volop met mijn herstel bezig. Mijn been voelt elke dag beter,'' laat Bijlow weten aan Wasserman.nl

De doelman van de A1 van Feyenoord liep de kneuzing in zijn rechterbeen op in het duel tegen de leeftijdsgenoten van PSV. Op het moment dat hij hard in botsing kwam met de spits van PSV, verkeerde hij al wekenlang in uitstekende vorm, wat hem wederom een selectie voor Oranje -19 opleverde. Het EK-kwalificatietoernooi moest hij echter vanwege deze blessure aan zich voorbij laten gaan.

Een scan die vandaag werd gemaakt wees uit dat alles er prima uitziet. Mooi nieuws voor de keeper die weer staat de trappelen om te beginnen. ''Maandag hoop ik weer voluit de training te kunnen hervatten,'' aldus de keeper die dit seizoen al diverse malen meetrainde met de selectie van Feyenoord 1. ''Dat zijn heel mooie ervaringen voor een jonge speler als ik," zei hij daar onlangs over. ''Het niveau ligt natuurlijk een stuk hoger bij het eerste elftal dan bij de jeugd en daar word je natuurlijk alleen maar beter en sterker van."

Bijlow werd eerder dit jaar door de Engelse kwaliteitskrant The Guardian opgenomen in een lijst van de vijftig grootste voetbaltalenten ter wereld die geboren zijn in het jaar 1998. Hij wordt in die krant omschreven als een goalie die vooral enorm sterk is in één-tegen-één-situaties. Daarnaast meldt de krant dat de coaches van Feyenoord hem roemen vanwege zijn uitstekende houding.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties