''Verdonk, Nieuwkoop en Schuurman komen eraan''

''Verdonk, Nieuwkoop en Schuurman komen eraan''

Feyenoord heeft een paar veelbelovende jongelingen in de selectie zitten, daar kun je zo langzamerhand niet meer omheen. Onder anderen Sven van Beek en Rick Karsdorp blinken week in week uit uit bij de Rotterdammers, en er zijn wel meer talenten die aan de poort rammelen in De Kuip. Eljero Elia verwacht dan ook veel van zijn nieuwe werkgever.

Elia vertelt in gesprek met het medium ELF Voetbal: "We hebben een goede bank. We kunnen veel doen als de situatie erom vraagt en de nieuwe jongens dienen zich al weer aan. Onder meer Calvin Verdonk, Bart Nieuwkoop en Jari Schuurman zitten er echt aan te komen. Maar hoe talentvol ze ook zijn, ze weten dat ze niet zomaar in het eerste staan. Als ze een kans krijgen, zullen ze die moeten pakken. Anders kunnen ze weer achteraan aansluiten. Deze situatie houdt iedereen scherp."

De rappe buitenspeler zegt verder: "De ploeg is goed in balans. We barsten van de kwaliteit. Dit Feyenoord is een mix van ervaren spelers met jonge, hongerige wolven. We zijn tot veel in staat. Als we gewoon goed luisteren naar de trainer, als we binnen het veld en naar de buitenwacht toe als een team opereren, als we iedere wedstrijd alles geven en op elke training proberen te worden, dan zou het weleens een goed seizoen kunnen worden."

Lees meer over
Sven van Beek Bart Nieuwkoop Calvin Verdonk Rick Karsdorp Jari Schuurman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties