El Ghazi mist zondag De Klassieker

El Ghazi mist zondag De Klassieker

Anwar El Ghazi dreigt komende zondag de Eredivisie-topper tussen Feyenoord en Ajax te moeten missen. De vleugelaanvaller is donderdagavond uitgevallen met een blessure.

In de Europa League-wedstrijd tussen Ajax en Fenerbahçe moest de aanvaller na ongeveer een half uur naar de kant. El Ghazi maakte een wisselgebaar richting trainer Frank de Boer en werd even later daadwerkelijk vervangen door Lasse Schöne. Op het eerste oog leek er sprake te zijn van een pijnlijke knie.

El Ghazi lijkt hierdoor de Klassieker tegen Feyenoord te moeten missen. Dat is een enorme domper voor Ajax en de Oranje-international, zeker omdat hij de onderlinge bekerwedstrijd (1-0 nederlaag) eveneens moest missen.

UPDATE | Anwar El Ghazi doet zondag niet mee bij Ajax dat op die dag op bezoek gaat bij Feyenoord. De aanvaller uit Barendrecht liep donderdagavond in het Europa League-duel met Fenerbahçe een enkelblessure op.Victor Fischer moest het veld ook voortijdig verlaten met een beenblessure. Hij heeft een ijsbeentje maar kan volgens Ajax-trainer Frank de Boer zondag gewoon spelen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties