Feyenoord heeft vechtlust en spirit nodig: ''Dat liet Vilhena zien''

Feyenoord heeft vechtlust en spirit nodig: ''Dat liet Vilhena zien''

Komend weekend staat in De Kuip de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax op het programma. De Rotterdammers kunnen zich, wegens het ontbreken van Europees voetbal, al de hele week voorbereiden op De Klassieker. De Amsterdammers spelen vanavond een thuiswedstrijd tegen Fenerbahce.

Volgens het Algemeen Dagblad staat trainer Giovanni van Bronckhorst echter voor een helse keuze. Het is namelijk de vraag of de oefenmeester tegen de Amsterdammers opnieuw zal kiezen voor Tonny Vilhena in zijn basisopstelling.

In de bekerklassieker tegen Ajax was het Marko Vejinovic die zijn basisplaats verloor. "We kwamen tot de conclusie dat we een type-Vilhena nodig hadden. Riechedly Bazoer was de man in vorm bij Ajax, vandaar dat ik daar Tonny aan koppelde, met zijn vechtlust en spirit. Dat heeft hij prima uitgevoerd," zegt de trainer van Feyenoord.

De Rotterdammers hebben juist strijd nodig om kans te maken op drie punten. "Ajax is voetballend verder", zegt El Ahmadi. "Maar soms komt er ook iets anders bij kijken. Dat liet Vilhena zien." Daarom vindt het AD een middenveld met Vilhena, El Ahmadi en Simon Gustafson de meest logische optie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties