''Feyenoord is de ultieme droom''

''Feyenoord is de ultieme droom''

Nasser El Khayati maakte vorig seizoen namens Burton Albion furore in de League Two en is met de club momenteel gedeeld koploper in de League One. Hoewel de 26-jarige Rotterdammer het naar zijn zin heeft in Engeland, hoopt hij ooit voor Feyenoord te mogen spelen. ''Ik ben een Rotterdammer, Feyenoord zou de ultieme droom zijn. Of dat een utopie is? Ik denk echt dat ik dat zou aankunnen, dat meen ik echt,'' zegt hij tegenover het Algemeen Dagblad.

''Maar Engeland is geweldig om mee te maken hoor. Natuurlijk is het vechtvoetbal in League One, terwijl ik het van mijn techniek en inzicht moet hebben. Maar hoe hoger je komt, hoe meer mijn kwaliteiten tot zijn recht komen. Ik heb er een tijdje over gedaan, maar ik zit nu in een geweldige periode. Dankzij hard werken. Dankzij de mensen bij Kozakken Boys. Dankzij mijn begeleider Mohammed Tahiri. En bovenal dankzij Jimmy Floyd Hasselbaink. En geloof me, binnen anderhalf jaar zit ik in de Premier League.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties