'Feyenoord wil selectie versterken bij zicht op titel in winter'

'Feyenoord wil selectie versterken bij zicht op titel in winter'

Feyenoord trok afgelopen zomer vier nieuwe spelers aan voor bijna tien miljoen euro. Naast Marko Vejinovic (3,5 miljoen), Eric Botteghin (2,5 miljoen), Michiel Kramer (2,5 miljoen) en Simon Gustafson (1,5 miljoen), werden Eljero Elia, Jan-Arie van der Heijden, Dirk Kuyt en Colin-Kazim Richards transfervrij aangetrokken. De Rotterdammers spelen momenteel mee in de bovenste regionen van de Eredivisie en wanneer dit in de winterstop nog steeds het geval is, zullen opnieuw spelers aangetrokken worden.

"Technisch directeur Martin van Geel heeft gezorgd voor een uitstekende spelersgroep die op tijd werd samengesteld en die vol voor de titel hoort te gaan. Dat is intern ook echt wel de doelstelling”, schrijft Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, in de nieuwste editie van het voetbalblad. "Mocht Feyenoord in de winterstop nog steeds verwikkeld zijn in een nek-aan-nekrace met Ajax en PSV, is de club zelfs bereid de selectie tussentijds te versterken.”

Lees meer over
Eric Botteghin Dirk Kuyt Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties