Gio stoomt 'pitbull' wederom klaar voor Klassieker

Gio stoomt 'pitbull' wederom klaar voor Klassieker

Komende zondag wordt in De Kuip de tweede Klassieker in twee weken tijd gespeeld. Feyenoord won in het kader van de KNVB Beker de eerste ontmoeting (1-0), maar nu aast Ajax op revenche in de competitie. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst lijkt zijn speciale Ajax-strijdplan weer uit de kast te halen.

De oefenmeester verraste bij de eerste Klassieker van dit seizoen door Tonny Vilhena een basisplaats te gunnen. Dat ging ten koste van Marko Vejinovic en was bedoeld om meer power op het middenveld te hebben. Vilhena vulde die rol uitstekend in, maar belandde afgelopen zondag tegen ADO Den Haag (1-0 verlies) toch weer op de bank.

Vejinovic speelde 'gewoon', maar voor de Klassieker van komende zondag lijken de rollen weer omgedraaid te worden. Vilhena hoefde maandagavond niet op te draven voor Jong Feyenoord en lijkt te worden klaargestoomd voor de ontmoeting met aartsrivaal Ajax.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties