''Wat Feyenoord doet met die jongen getuigt van klasse''

''Wat Feyenoord doet met die jongen getuigt van klasse''

Vilhena is bezig aan zijn laatste maanden bij Feyenoord. De middenvelder heeft besloten zijn contract niet te verlengen bij de Rotterdammers en hoopt op een nieuwe club. Elia steunt hem en geeft advies. ''Hij maakt een zware tijd door met zijn moeder, daar probeer ik hem in te steunen. En ik praat veel met hem over zijn situatie. En over zijn nieuwe stap bijvoorbeeld'', aldus de aanvaller tegenover ELFVoetbal.nl.

"Hij moet naar een club gaan waar hij gewoon veel aan spelen toekomt", zegt hij. "Dat is het allerbelangrijkste voor hem. Hij traint honderd procent, is scherp, fel. Het gaat wel goed komen met hem. Het getuigt overigens van grote klasse en ik vind het zeer respectvol van Feyenoord dat ze Tonny bij de selectie houden en laten spelen. Ik heb veel meegemaakt en veel gezien, maar dit heb ik nog bij geen enkele club meegemaakt. Wat Feyenoord doet met die jongen getuigt van klasse. De meeste clubs zouden zo'n jongen gelijk afserveren en met het tweede laten meetrainen", weet Elia uit ervaring.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties