Kramer: ''Als hij geen strafschop geeft, is het klaar''

Kramer: ''Als hij geen strafschop geeft, is het klaar''

Michiel Kramer kon geen potten breken in de wedstrijd tegen zijn oude club ADO Den Haag. De spits kwam nauwelijks in het spel van Feyenoord voor. Volgens de spits lag het tempo van Feyenoord te laag, waardoor ADO Den Haag zijn eigen spel kon spelen.

"Als je hier verliest, kan je hier niet vrolijk van worden”, begint hij tegenover RTV Rijnmond. „Wij waren gewoon veel te slordig aan de bal en het tempo lag te laag waardoor ADO Den Haag het kon belopen. Er waren vanmiddag net iets teveel fouten bij ons. Ik wil iedere wedstrijd winnen en je had hier moeten winnen. Het doet pijn, ik ben er ziek van.”

De spits wist, evenals in de wedstrijd tegen Ajax, niet te scoren. "Volgens mij deed ik niet veel anders dan de vorige wedstrijden, maar toen wist ik te scoren of gaf ik een assist. Je ziet dat de aanvoer minder was, vergeleken met de vorige wedstrijden. Ik kan misschien meer doen of als team moeten we beter functioneren.”

De Rotterdammer hadden ook recht op een penalty, na een duel tussen Kramer en ADO-verdediger Wormgoor. "Ik had niet het idee dat de verdediger van ADO naar de bal keek bij een voorzet, maar naar mij. Het is nu makkelijk zeggen dat we een penalty hadden moeten krijgen, maar als de scheidsrechter geen strafschop geeft, is het klaar.”

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties