Ongelukkige Van Beek: ''Ik kon wel door de grond zakken''

Ongelukkige Van Beek: ''Ik kon wel door de grond zakken''

Een eigen doelpunt van Feyenoord-verdediger Sven van Beek deed de Rotterdamse ploeg vanmiddag de das om. De Rotterdammers verloren met 1-0 van ADO Den Haag en staan daarmee niet meer op gelijke hoogte met koploper Ajax. Na afloop van de wedstrijd kon de verdediger geen enkele verklaring geven voor de ongelukkige actie, wat zijn vijfde doelpunt in zijn eigen doel in zijn jonge loopbaan betekende.

"Ik weet zelf ook niet hoe het kan gebeuren, het slaat nergens op”, zegt hij tegenover RTV Rijnmond. "We staan daar met z’n zessen en ik mag hem dan nooit zo raken. Ik kon wel door de grond zakken maar je weet dat je verder moet en alles moet proberen om het om te draaien.”

Volgens de verdediger was het mentale aspect mogelijk niet goed genoeg. "Als team gaven we niet honderd procent en dat weet je kan lastig worden hier. Echt alles ging mis vanmiddag. Als je woensdag die wedstrijd (de gewonnen bekerwedstrijd tegen Ajax, red.) heb gespeeld en dan vanmiddag dit laat zien… Dat kan niet.”

Lees meer over
Kenneth Vermeer Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties