Immers interessante speler voor ADO: ''Dat is duidelijk''

Immers interessante speler voor ADO: ''Dat is duidelijk''

ADO-trainer Henk Fraser vindt Lex Immers een interessante speler voor zijn club, al benadrukt hij dat er vooralsnog geen sprake is van contact. De nummer tien van Feyenoord is onder Giovanni van Bronckhorst van basisspeler gedegradeerd tot tribuneklant.

''Het is logisch dat hij, zeker nu, een toegevoegde waarde zou zijn voor ons'', vertelt Fraser over de aanvallende middenvelder, die nog tot 2017 vastligt in De Kuip. ''Dat is duidelijk. Goede speler, goede mentaliteit. Ik vind het eigenlijk ook een echt ADO-icoon.''

''Zo ver is het niet en dat is op dit moment niet aan de orde'', vervolgt de coach. ''Ik heb hem nog niet gebeld. Je weet niet wat er in de toekomst kan gebeuren. Het zou mooi zijn. Immers is een speler die in de zestien komt en hij zou goed passen met Havenaar.'' Feyenoord neemt het morgenmiddag (12.30 uur) op tegen ADO in het Kyocera stadion.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties