''Kuyt is een fenomeen''

''Kuyt is een fenomeen''

Feyenoord lijkt dit seizoen een zeer serieuze kandidaat voor de landstitel. Volgens velen doet Feyenoord het vooral zo goed door de invloed van Dirk Kuyt, die na jaren in het buitenland te hebben gespeeld weer terug is in De Kuip. Oud-international en oud-Feyenoorder Wim Rijsbergen deelt die mening.

“Dirk staat vaak op de juiste plek en is altijd bezig. Hij is de persoon die de ploeg op sleeptouw neemt, de absolute leider. Soms zie je hem een tijdje niet en geeft hij een balletje verkeerd, maar die dingen kun je hem niet kwalijk nemen. Hij verzet zoveel werk. Kuyt is een fenomeen”, laat Rijsbergen weten op het digitale thuis van Wasserman Managment.

Feyenoord speelt vandaag tegen ADO Den Haag en dat wordt volgens Rijsbergen een moeilijke wedstrijd voor de Rotterdammers. Feyenoord heeft een zware bekerwedstrijd in de benen (tegen Ajax) en ADO zal de mouwen flink opstropen. “Ik verwacht dan ook niet dat Feyenoord zal gaan winnen, maar dat de ploegen de punten delen”, aldus Rijsbergen.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties