''Ik wilde hem kopen, maar Feyenoord was me voor''

''Ik wilde hem kopen, maar Feyenoord was me voor''

Feyenoord haalde afgelopen zomer Simon Gustafson naar De Kuip. Het had niet veel gescheeld of het had flinke concurrentie gehad van Palermo. De eigenaar van de club, Maurizio Zamparini, baalt dat hij de Zweed is misgelopen.

"Ik heb er veel spijt van dat ik Gustafson afgelopen zomer niet naar de club heb gehaald. Ik wilde hem kopen, maar Feyenoord was me voor. Hij is één van de grootste talenten die beschikbaar was, een zeer interessante speler. Hij zou ook goed kunnen samenspelen met Oscar Hiljemark op ons middenveld", wijst Zamparini in La Gazzetta dello Sport naar de Zweed die overkwam van PSV.

Gustafson werd door Feyenoord voor ongeveer twee miljoen euro opgepikt bij het Zweedse BK Häcken, terwijl Palermo zijn landgenoot Hiljemark voor een soortgelijk bedrag (2,5 miljoen) kocht van PSV. De Italianen haalden ook de 22-jarige Robin Quaison, eveneens een Zweedse speler. Hij kwam over van AIK, Palermo betaalde twee miljoen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties