'Rutten wordt toch de nieuwe trainer van FC Twente'

'Rutten wordt toch de nieuwe trainer van FC Twente'

FC Twente staat op het punt om een nieuwe trainer aan te stellen, meldt De Telegraaf. De verwachting is dat Fred Rutten nog deze week wordt gepresenteerd. Hij werd zondag samen met technisch manager Ted van Leeuwen gespot.

Het duo zat op de tribune tijdens de wedstrijd tussen Jong Oranje en Jong Slowakije (1-3). Het dagblad stelt dat Twente verwacht deze week een definitieve opvolger aan te stellen voor de ontslagen Alfred Schreuder. René Hake nam in de voorbije periode de honneurs waar en begon prima met een 2-2 gelijkspel tegen Ajax.

Rutten, die tot aan het einde van vorig seizoen werkzaam was bij Feyenoord, wordt al langer genoemd in Enschede en omgeving als ideale opvolger van Schreuder. Hij werkte in het verleden al bij Twente, de club die in zijn hart zit én waar fans hem in hun hart hebben gesloten. Van Leeuwen en Rutten kennen elkaar ook al langer, bijvoorbeeld van hun periode bij Vitesse. FC Twente komt op 22 november op bezoek in De Kuip.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties