De Boer: ''Karsdorp vind ik ook een hele goeie''

De Boer: ''Karsdorp vind ik ook een hele goeie''

Het Nederlands elftal lijkt zich niet te gaan kwalificeren voor het Europees Kampioenschap van 2016, maar tv-analist Ronald de Boer ziet nog voldoende perspectief voor de komende jaren. "We hebben veel talenten van exceptionele kwaliteit", vertelde hij zondag in De Tafel van Kees.

“Jairo Riedewald, Riechedly Bazoer, Kenny Tete, die kunnen allemaal top worden. Rick Karsdorp vind ik ook een hele goeie. En dan heb je misschien nog Wesley Hoedt, die het vrij goed doet in Italië, of Sven van Beek. En Ricardo Kishna is er ook nog. En zo kan ik nog wel even doorgaan.”

Voorlopig kunnen zij Oranje nog niet dragen. ''Ze zijn achttien, negentien of misschien net twintig. Dat soort jongens is pas echt heel goed als ze rond de 23 of 24 zijn. Dat kun je nu nog niet verwachten.'' Dat kunnen enkele meer ervaren maar momenteel gebleseerde spelers, zoals Jordy Clasie, wellicht wel. "Ook zij worden nog beter."

Lees meer over
Sven van Beek Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties