Hoe staan de contracten van Feyenoord-spelers ervoor?

Hoe staan de contracten van Feyenoord-spelers ervoor?

FR12.nl heeft op verzoek van een aantal leden een overzicht gemaakt van de lopende contracten bij Feyenoord één. In totaal lopen er dit seizoen drie contracten af. Het is het handelsmerk van technisch directeur Martin van Geel, die zijn zaakjes graag snel op orde heeft, om contracten op tijd te verlengen.

2016
Tonny Vilhena
lijkt in de winter te vertrekken bij Feyenoord. De middenvelder heeft een aflopend contract in Rotterdam en heeft besloten deze niet te verlengen. Martin van Geel hoopt de aanvoerder van Jong Oranje in de winter te verkopen om nog een transfersom voor hem te ontvangen.

Dirk Kuyt tekende afgelopen zomer voor één seizoen bij Feyenoord, maar heeft tijdens zijn presentatie aangegeven dat hij verwacht langer in De Kuip te zullen spelen. "Mijn intentie is om nog vijf jaar het shirt van Feyenoord aan te hebben," reageerde hij.

Lopes Cabral heeft samen met Kuyt en Vilhena ook nog een contract dat dit seizoen afloopt. Het is afwachten wat de vleugelverdediger, die worstelt met een blessure, laat zien op de training na de winterstop. De verwachtingen zijn dat de hij na de winterstop aan kan sluiten bij de selectie.

2017
Kamil Miazek
Warner Hahn
Terence Kongolo
Calvin Verdonk
Stef Gronsveld
Karim El Ahmadi
Bart Nieuwkoop
Jari Schuurman
Colin Kazim-Richards
Eljero Elia
Anass Achahbar
Lex Immers

2018
Kenneth Vermeer
Rick Karsdorp
Sven van Beek
Miquel Nelom
Jan-Arie van der Heijden
Jens Toornstra
Michiel Kramer
Bilal Basaçikoglu

2019
Eric Botteghin
Simon Gustafson
Marko Vejinovic

Lees meer over
Kenneth Vermeer Anass Achahbar Sven van Beek Bart Nieuwkoop Eric Botteghin Jens Toornstra Calvin Verdonk Dirk Kuyt Rick Karsdorp Michiel Kramer Lex Immers Warner Hahn Jari Schuurman Stef Gronsveld
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties