''Van geen enkele andere club had ik het gepikt''

''Van geen enkele andere club had ik het gepikt''

Michiel Kramer steekt het niet onder stoelen of banken: van jongs af aan is de Feyenoord-spits al fan van de Rotterdamse club. Afgelopen zomer kwam er dan ook een droom uit toen zijn favoriete club hem overnam van ADO Den Haag.

In Nieuwe Revu probeert Kramer zijn adoratie voor Feyenoord te duiden. Zoals gezegd begon het voor hem al als klein jochie. "Die liefde is toen al ontstaan. Ieder jaar naar de open dag om de helikopter te zien landen. Schitterend. Alle thuiswedstrijden waren we er met het gezin bij.

"Auto parkeren bij de Gamma, stukje lopen en genieten van de sfeer in het stadion", gaat de targetman verder. "We zaten altijd in kindervak P. Weet je, Feyenoord is gewoon de mooiste club van Nederland. Kijk naar de supporters. Ze wachten al zestien jaar op een landstitel en toch zitten ze er iedere week weer. Dat is toch fantastisch?"

De geruchten dat Feyenoord hem twee maanden voor zijn komst naar De Kuip eigenlijk (nog) niet goed genoeg vond voor de top in de Eredivisie, waren ook bij hemzelf bekend. Hij deed navraag bij de leiding. "Ik heb gevraagd: waarom twee maanden geleden niet en nu wel? Ik heb daar antwoord op gekregen en gezegd wat ik daarvan vond en toen was het klaar."

"Op zich kon ik wel leven met hun uitleg, maar laat ik het zo zeggen: van geen enkele andere club had ik het gepikt. Maar Feyenoord is mijn droomclub en dan is het toch makkelijker accepteren", besluit hij.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties