Feyenoord wil vrijspraak voor 'ongevaarlijke duw' Kramer

Feyenoord wil vrijspraak voor 'ongevaarlijke duw' Kramer

Feyenoord vindt dat scheidsrechter Danny Makkelie het ‘duwtje’ van Michiel Kramer in de wedstrijd tegen De Graafschap al beoordeeld heeft. Dat betekent volgens de Rotterdammers dat de spits niet alsnog geschorst kan worden.

‘’Wij vinden formeel dat deze zaak niet behandeld zou kunnen worden’’, stelde huisjurist Joris van Benthem donderdagavond. De aanklager vindt dat Kramer tegenstander Van de Pavert geslagen heeft. Van Benthem ontkent dat. ‘’Het is onbesuisd, maar niet buitensporig. Je moet hele lange Efteling-nagels hebben wil je iemand blesseren.’’

‘'We zitten hier omdat de duw in het gezicht was. Daardoor wordt het ineens slaan, dat kan niet worden bewezen. Ik verzoek vrijspraak. Gezien de ernst van de overtreding is de straf wel heel erg disproportioneel. Dit is wel de minste vorm van slaan.’’

De officiële verklaring van Kramer luidt dat hij Van de Pavert een duwtje wilde geven en hem per ongeluk in het gezicht raakte. Morgen tussen 9 en 10 uur maakt de tuchtcommissie haar oordeel bekend.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties