''Die band zal altijd blijven, dat laat ik niet achter me''

''Die band zal altijd blijven, dat laat ik niet achter me''

Vilhena, Kongolo, Achahbar en Boëtius maakten deel uit van een gouden lichting in de jeugdopleiding van Feyenoord. In het verleden hebben ze samen de belofte gemaakt om prijzen te winnen in De Kuip, maar alleen Kongolo heeft momenteel een vaste basisplaats.

Vilhena lijkt in de winter te vertrekken bij Feyenoord. De middenvelder heeft een aflopend contract in Rotterdam en heeft besloten deze niet te verlengen. Martin van Geel hoopt de aanvoerder van Jong Oranje in de winter te verkopen om nog een transfersom voor hem te ontvangen.

Ondanks dat hun missie niet lijkt te slagen, blijven ze een speciale band met elkaar houden. "De band die ik met Anass, Tonny en Terence heb, zal altijd blijven. Het is echt niet zo dat ik alles achter me laat nu. Ook Karim Rekik en Kyle Ebecilio maakten deel uit van dat F-team."

"Van onze lichting zit nu alleen Terence nog bij het grote Oranje. Dat gun ik hem echt van harte. Wie weet zien we elkaar in de toekomst allemaal weer bij het Nederlands elftal. Dat zou geweldig zijn," eindigt Boetius tegenover ELF Voetbal.

Lees meer over
Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties