''Hij is Feyenoordman in hart en nieren, een gemiste kans''

''Hij is Feyenoordman in hart en nieren, een gemiste kans''

Ron Vlaar is herstellende van zijn blessure en hoopt zijn revalidatie op korte termijn te kunnen afronden. De verdediger, die transfervrij is vertrokken bij Aston Villa, had gehoopt mee te mogen trainen bij zijn ex-club Feyenoord. De club stemde daar echter niet mee in en Vlaars privétrainer Hans Kroon kan daar geen enkel begrip voor opbrengen. Vlaar heeft inmiddels onderdak gevonden bij AZ.

“Keihard hebben we gewerkt in de gym om fysiek weer topfit te worden. Dat is allemaal heel voorspoedig gegaan”, gaf Kroon aan in een inmiddels verwijderd bericht op zijn Facebook-account. “Ron Vlaar is klaar voor de volgende stap in zijn volledige herstel en dat is de doorschakeling naar het veldwerk. Ron is Feyenoordman in hart en nieren, woont in Rotterdam, doet zijn fysieke training in Rotterdam en wilde niks liever dan bij Feyenoord het laatste gedeelte invullen om speelklaar te worden.”

Dat bleek er echter niet in te zitten. “Feyenoord had twee weken nodig om antwoord te geven. Helaas was dat negatief. Een gemiste kans voor open doel”, vervolgt Kroon. “Ron is een topspeler, topsporter pur sang die voor ieder team meerwaarde heeft op zowel het veld als de kleedkamer. Trek zelf maar je conclusies. Daarna hebben we contact gezocht met Robert Eenhoorn van AZ en toen was het binnen drie minuten geregeld.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties