'Te Vrede mist mogelijk duel met voormalig werkgever'

'Te Vrede mist mogelijk duel met voormalig werkgever'

De aanklager betaald voetbal is een onderzoek gestart naar Feyenoord-spits Michiel Kramer, die een tik zou hebben uitgedeeld aan Ted van de Pavert van De Graafschap. Kramer is echter niet de enige die moet vrezen voor een schorsing: ook ex-Feyenoord-spits Mitchell te Vrede (sc Heerenveen) is onderwerp van gesprek op de burelen van de aanklager.

Te Vrede zou in de wedstrijd tegen Heracles Almelo (2-0 verlies) een slaande beweging gemaakt hebben richting verdediger Ramon Zomer. Te Vrede en Zomer vochten in de wedstrijd felle duels uit en zeven minuten voor tijd zette Te Vrede zijn arm in de maag van de mandekker.

De KNVB meldt nu via de officiële kanalen dat de aanklager een vooronderzoek is begonnen. De spits, sc Heerenveen en de aanvoerder hebben tot dinsdag 12.00 uur de tijd om te reageren. Dat geldt ook voor de betrokkenen van Heracles Almelo.

Op 18 oktober staat de wedstrijd SC Heerenveen - Feyenoord op het programma. Bij een eventuele schorsing mist de oud-Feyenoorder de ontmoeting met zijn voormalige club.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties