Vermeer opgelucht: ''Gelukkig werd die goal afgekeurd''

Vermeer opgelucht: ''Gelukkig werd die goal afgekeurd''

Feyenoord won vanmiddag met moeite van De Graafschap. De Rotterdammers kwamen in de eerste helft op achterstand na een eigen doelpunt van Sven van Beek. Volgens Kenneth Vermeer, keeper van Feyenoord, begon Feyenoord minder scherp aan de wedstrijd in tegenstelling tot De Graafschap.

"Voorafgaand aan de wedstrijd had ik gehoopt op een makkelijkere middag”, zegt de doelman tegenover RTV Rijnmond. "Ik weet niet of het zozeer onderschatting was, maar De Graafschap was scherper dan dat wij waren. Iedere tweede bal was voor hun en wij liepen achteruit.”

Sven van Beek kreeg het eerste doelpunt van de middag op zijn naam, maar jammergenoeg viel de bal achter doelman Kenneth Vermeer in plaats van de doelman van De Graafschap. "Er was een steekbal die ik eruit kon halen, maar de bal werd daarna op doel geschoten. Ik dacht dat de bal voorlangs ging, maar Sven (van Beek, red.) raakte hem jammergenoeg aan en de bal ging erin."

Bijna keek Feyenoord in de rust aan tegen een achterstand van 2-0 aan, maar een doelpunt van 'De Superboeren’ werd afgekeurd. "Er was een bal in de lucht en ik keek alleen naar de bal, liep naar voren en werd geblokt door een paar spelers van De Graafschap. Ik weet niet precies waar het in het zestienmetergebied was, want ik had de focus op de bal. Gelukkig werd het doelpunt afgekeurd."

Lees meer over
Kenneth Vermeer Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties