De Graafschap voelt zich benadeeld: ''Geen idee waarom''

De Graafschap voelt zich benadeeld: ''Geen idee waarom''

Eén van de sleutelmomenten in de wedstrijd tussen De Graafschap en Feyenoord (1-2) was de afgekeurde goal van Jan Lammers. Bij een 1-0 stand in het voordeel van de thuisploeg kopte de verdediger de 2-0 binnen, maar die treffer werd door scheidsrechter Danny Makkelie afgekeurd.

Er zou namelijk een overtreding op Feyenoord-goalie Kenneth Vermeer vooraf zijn gegaan aan het doelpunt. Lammers snapt niets van de beslissing van Makkelie. "Ik heb geen idee waarom. Ik raakte niemand aan, dus ik ben niet degene die de overtreding maakte. En Michiel Kramer sloeg eerder al iemand in het gezicht, maar de scheids gaf geen rood. Het zit allemaal tegen voor ons, maar als we zo doorgaan, komen we zeker uit het dal", verklaarde hij tegenover Omroep Gelderland.

"Ik ben blij met mijn optreden van vandaag. Maar liever pak ik drie punten", blikte Lammers terug op zijn eigen optreden. "Ik zou liever een slechte wedstrijd spelen en een keer winnen. Het zat er vandaag gewoon in. Balen dat we met lege handen staan. De eerste helft hadden we de betere kansen en gaven we niet veel weg. De tweede helft begint niet goed en krijgen we te snel de doelpunten tegen. En dan wordt het een lastig verhaal."

Lees meer over
Kenneth Vermeer Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties