Debutant Nieuwkoop krijgt complimenten van trainer

Debutant Nieuwkoop krijgt complimenten van trainer

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst is tevreden over het getoonde spel van Bart Nieuwkoop. De jonge Feyenoorder stond vanmiddag in de basis in de uitwedstrijd tegen De Graafschap (1-2) en maakte daarmee zijn debuut in de Eredivisie.

"Bart (Nieuwkoop, red.) heeft het goed gedaan en hij heeft de positie ingevuld zoals hij dat moest doen”, zegt de trainer tegenover RTV Rijnmond. "In de eerste helft lag het tempo niet hoog genoeg, waardoor hij zijn tegenstander niet kapot kon spelen. Hij heeft het naar behoren gedaan."

Tegen het einde van de wedstrijd verliet de speler het veld met last van zijn bovenbeen. "Het is natuurlijk een verschil of je speelt bij de beloften of met het eerste elftal tegen De Graafschap”, vervolgt Van Bronckhorst. "Dan kan het zijn dat je last krijgt. Er komt natuurlijk ook een hoop spanning kijken bij de wedstrijd, maar hij heeft het goed gedaan."

Lees meer over
Bart Nieuwkoop
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties