Van Bronckhorst licht wijziging toe: ''Lijkt het meest op Rick''

Van Bronckhorst licht wijziging toe: ''Lijkt het meest op Rick''

Door de afwezigheid van de geblesseerde Rick Karsdorp (lies) kiest Giovanni van Bronckhorst tegen De Graafschap voor debutant Bart Nieuwkoop. Tegenover FOX Sports verklaart Van Bronckhorst zijn keuze.

"Rick is er helaas niet bij. Bart doet het goed bij de beloftes en lijkt in zijn spel het meest op Rick", zegt Van Bronckhorst. De trainer van Feyenoord had ook kunnen kiezen voor Sven van Beek als rechtsback en Eric Botteghin als centrale verdediger. "Dan moeten we de ploeg op twee plekken veranderen. Dat is te veel voor het spel dat we spelen."

Gio rekent op een pittige wedstrijd tegen hekkensluiter en promovendus De Graafschap. "Wedstrijden tegen ploegen die laag op de ranglijst staan, zijn het moeilijkst", vindt de oefenmeester. "Voor ons is het zaak om vanmiddag de drie punten mee naar huis te nemen." Feyenoord trapt om 12.30 uur af op De Vijverberg.

Lees meer over
Sven van Beek Bart Nieuwkoop Eric Botteghin Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties