Elia wil 'keihard vlammen': ''Ik wil de fans blij maken''

Elia wil 'keihard vlammen': ''Ik wil de fans blij maken''

Eljero Elia heeft zijn draai gevonden bij Feyenoord. De aanvaller kwam deze zomer transfervrij over en heeft zich sinds kort in de basis gespeeld. "Ik heb het enorm naar mijn zin bij Feyenoord'', vertelt de uitblinker van de afgelopen weken in gesprek met Feyenoord TV.

"Met Colin (Kazim-Richards, red.) heb ik dagelijks contact, hij is een soort broer van me," vervolgt de aanvaller. "Eigenlijk heb ik met iedereen goed contact, want ik ben ook vaak met Tonny (Vilhena) en Terence (Kongolo). We zoeken elkaar veel op, óók buiten het voetbal. Het is anders dan in het buitenland, hier kan je met iedereen goed communiceren. Het voelt hier echt als thuis."

In het buitenland kreeg de linkerspits een bepaald imago. Grotendeels ten onrechte, stelt Elia. ''Wilfred Genee zei of schreef laatst ook iets over dat ik mijn Bentley had gecrasht, maar ik was aangereden. Mensen blijven praten, terwijl ze de waarheid helemaal niet weten. Dat zijn wel dingen die mijn pijn doen.''

Elia doet geen uitspraken over zijn doelen, maar belooft wel 100% inzet. "Ik wil succesvol zijn bij Feyenoord en de supporters blij maken. Vroeger had ik grote uitspraken, maar dat doe ik nu niet meer. Ik wil gewoon keihard vlammen en bekijk het van wedstrijd tot wedstrijd." Over zijn eerste doelpunt in De Kuip: ''Ik kreeg een rilling door mijn lichaam.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties