Vormer: ''Naar mijn idee heb ik een stap vooruitgezet''

Vormer: ''Naar mijn idee heb ik een stap vooruitgezet''

Ruud Vormer heeft nog geen moment spijt gehad van zijn overstap van Feyenoord naar Club Brugge. De middenvelder slaagde niet in Rotterdam, maar is in België inmiddels een belangrijke speler geworden.

Volgens Vormer wordt er in Nederland vaak minachtend gedaan over het Belgische voetbal, maar is zijn transfer naar Brugge zeker geen stap terug geweest. "Waarom, vraag ik me dan af. Club Brugge is even goed gestructureerd en heeft volgens mij een nog iets betere ploeg dan Feyenoord", vertelt de middenvelder in gesprek met Knack Magazine. De Nederlandse voetbalelite mag zeggen wat ze wil: naar mijn idee heb ik een stap vooruitgezet."

"Feyenoord en Club Brugge vallen in heel wat opzichten met elkaar te vergelijken: volkse clubs met fanatieke fans die er honderd procent tegenaan gaan", vervolgt Vormer. "Een paar seizoenen geleden verloor Feyenoord met 10-0 van PSV. Drama, alles was slecht. Maar een week later zat De Kuip wel vol en hebben de fans hun club er weer bovenop geschreeuwd. Dat is hier ook zo."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties